Edu Aktueel
  • Home
  • Methodes
    • Kerntaak 1/basisdeel
    • Assistent Dienstverlening en zorg
    • Assistent Horeca, voeding en voedingsindustrie
    • Assistent Verkoop/retail
    • Ondersteuning thuis
  • BPV/stage
    • Entree Kerntaak 1 Basisdeel
    • Entree Assistent Dienstverlening en zorg
    • Entree Assistent Verkoop/retail
    • Entree Assistent Logistiek
    • Entree Assistent Installatie en constructie
    • Entree Assistent Mobiliteit
    • Entree Assistent Bouwen, wonen en onderhoud
    • Entree Assistent Procestechniek
    • Entree Assistent Horeca, voeding en voedingsindustrie
    • Entree Assistent Plant en (groene) leefomgeving
    • Medewerker facilitaire dienstverlening (25499)
    • Entree Keuzedeel Schoonmaak
  • Keuzedelen
    • Solliciteren
    • Schoonmaak
    • Omgaan met klant, client of zorgvrager
    • HACCP
    • Verrijking Leervaardigheden
  • NT2
    • Kerntaak 1 voor anderstaligen
    • Werken in de schoonmaak
    • Ondersteuning thuis
  • Nederlands
  • Bestellen
  • Contact
  • Downloads
  • Thuiswerkopdrachten
  • Links

Entreeopleiding


Edu Aktueel heeft inmiddels een aantal methodes ontwikkeld die u kunt gebruiken tijdens de les en bij de beoordeling van de stage (BPV).


Foto













​
​Methode Entree
Kerntaak 1

Foto
Methode Kerntaak 1 met 
alle 11 Entreecompetenties
Foto













​

​Methode Kerntaak 1 voor anderstaligen

Foto
Methode Assistent Horeca, voeding en voedingsindustrie
Foto
Methode Assistent Dienstverlening en zorg
Foto
















​Methode: Assistent verkoop/retail

Foto















​
​Methode: Keuzedeel: Omgaan met klant,
​client en zorgvrager

Foto

















​Methode Keuzedeel Schoonmaken

Foto
Methode Keuzedeel HACCP


Competentiepaspoorten voor de praktijkbeoordeling.
Foto







Digitaal lesmateriaal.

Edu Aktueel ontwikkelt samen met Aliasonderwijs ook digitaal lesmateriaal.
De eerste digitale cursussen zijn inmiddels verkrijgbaar:

1. HACCP voor medewerkers

2. De competenties van Kerntaak 1:
Leren/studievaardigheden
Plannen en organiseren
Samenwerken
Formuleren en rapporteren
Instructies en procedures
Kwaliteit leveren
Omgaan met verandering en aanpassen


Neem contact op over de inzet van de digitale cursussen: 06-13352535

Foto
Aangestuurd door Maak uw eigen unieke website met aanpasbare sjablonen.