Edu Aktueel
  • Home
  • Methodes
    • Kerntaak 1/basisdeel
    • Assistent Dienstverlening
    • Assistent Horeca, voeding en voedingsindustrie
    • Assistent Verkoop/retail
  • BPV/stage
    • Entree Kerntaak 1 Basisdeel
    • Entree Assistent Dienstverlening
    • Entree Assistent Verkoop/retail
    • Entree Assistent Logistiek
    • Entree Assistent metaal, elektro en installatietechniek
    • Entree Assistent Mobiliteit
    • Entree Assistent Bouwen, wonen en onderhoud
    • Entree Assistent Procestechniek
    • Entree Assistent Horeca, voeding en voedingsindustrie
    • Entree Assistent Plant en (groene) leefomgeving
    • Medewerker facilitaire dienstverlening (25499)
    • Entree Keuzedeel Schoonmaak
  • Keuzedelen
    • Solliciteren
    • Schoonmaak
    • Omgaan met klant, client of zorgvrager
    • HACCP
    • Verrijking Leervaardigheden
  • NT2
    • LEER NEDERLANDS
    • Kerntaak 1 voor NT1 en NT2
    • Werken in de schoonmaak
    • Ondersteuning thuis
  • Nederlands
  • Bestellen
  • Contact
  • Downloads
  • Thuiswerkopdrachten
  • Links

Horeca, voeding en voedingsindustrie.


inhoudsopgave.docx
File Size: 1244 kb
File Type: docx
Bestand downloaden

Voorbeeld werkproces 1
File Size: 2089 kb
File Type: pdf
Bestand downloaden

voorbeeld_werkproces_2..pdf
File Size: 1953 kb
File Type: pdf
Bestand downloaden

Lesmethode
​

Foto
De methode is verkrijgbaar als boek.

Prijs boek:         € 41,10

(Prijs via Studers of boekhandel is hoger ivm een boekhandelsfee)

De methode behandelt de 4 werkprocessen van dit profiel:

1. Maakt (werk)ruimtes gebruiksklaar
2. Bewerkt en verwerkt voedingsproducten.
3. Maakt voedingsproducten klantgereed.
4. Maakt (werk)ruimtes, gereedschappen en machines schoon.


Hygiene, HACCP, is een belangrijk onderdeel van de lesmethode.
NIEUW: HACCP digitaal
Foto
HACCP voor medewerkers is onderdeel van de methode Horeca, voeding en voedingsindustrie.

De digitale methode HACCP is echter ook apart te bestellen.

Klik op link.

Competentiepaspoort Horeca, voeding en voedingsindustrie

Foto


































​In dit competentiepaspoort kunt u de werkprocessen en competenties van de Entreeopleiding Assistent Horeca, voeding en voedingsindustrie laten beoordelen laten beoordelen in de praktijk.

Zoals bij alle competentiepaspoorten zijn ook hier de beoordelingscriteria duidelijk omschreven.

Prijs: €20,50

Dit competentiepaspoort is ook te bestellen via Studers (of een andere boekhandel).
De prijs daar is hoger omdat van Studers een toeslag rekent.






Aangestuurd door Maak uw eigen unieke website met aanpasbare sjablonen.